Studenten

Beste student,

Wil je alles leren over de gezondheidszorg in Scandinavië , misschien wel een extra competenties verwerven in emergency care of leren hoe je met verslavingsproblematieken kan handelen … dan  kan deze stage zeker een uitdaging voor jou betekenen. We bieden hier stageplaatsen aan in verschillende, universitaire, ziekenhuizen.


Zoek je het dichter bij huis? Wil je meer te weten komen over hedendaagse visies rond dementie of wil je eens werken op een openleerafdeling cardiologie? Dan is Nederland misschien wel iets voor jou.

Kan je genieten van de rust en de stilte, uitgestrekte velden… is verpleging verlenen met een minimum aan materiaal  en middelen een uitdaging?   Dan is Letland iets voor jou …
Spanje en Portugal bieden meer aan dan alleen maar uitgestrekte stranden… de warme temperaturen spiegelen zich aan de zorg.  We bieden hier stageplaatsen aan in regionale ziekenhuizen.  De kracht van de non-verbale communicatie ondersteunt een professionele begeleiding van de student.Hou je van de sirtaki en de Griekse sfeer … ook dan kunnen wij je een stageplaats bieden in één van de private ziekenhuizen of rustoorden in de omgeving van Athene.

Heb je zelf een bestemming/ziekenhuis gevonden die wij jullie nog niet aanbieden? Dan horen we het graag.


Namens het team internationalisering van HBO IC DIEN vzw
Johan De Cock